Hoe te om Laserprinter en Kwesties te gebruiken die Aandacht vergen

May 19, 2022
Laatste bedrijfscasus over Hoe te om Laserprinter en Kwesties te gebruiken die Aandacht vergen

De laserprinter is een nieuw type van codagemateriaal. In tegenstelling tot traditionele Inkjet-printers, laten verdampen de laserprinters het oppervlaktemateriaal van het duidelijke voorwerp door en laser die, en gaan de laserstraal over branden etsen. En door de verplaatsing van de laserstraal om patronen en tekst uit te etsen, die wijd wordt gebruikt en beter drukeffect heeft. Het gebruik van laserprinters moet met de computer samenwerken, de inhoud van de code uitgeven door de ondersteunende software, en dan het laserhoofd gebruiken om de code te richten. Ben zorgvuldig om de laser niet te laten het lichaam bestralen of direct de laser bekijken, en aandacht besteden aan het dagelijkse onderhoud van het materiaal.

 

Hoe werkt de machine van de lasercodage?

 

De machine van de lasercodage is een codagemateriaal dat de gebruikslaser, de computergastheer, de interne controle, en de externe inductielampen versterken bereiken om een reeks van het werkmodulaties, en thermische behandelingstechnologie op de oppervlakte van het product uit te voeren, en het doel van het permanente merken, anti-vervalst en anti-smokkelt.

 

Het het werk principe van de machine van de lasercodage is: de laser is geconcentreerd op de oppervlakte van het duidelijke voorwerp met een zeer hoge energiedichtheid, en het materiaal op de oppervlakte wordt gelaten verdampen door te branden en te etsen, en door de efficiënte verplaatsing van de laserstraal te controleren, kan het patroon of de tekst nauwkeurig worden gegraveerd. De machine van de lasercodage kan grafiek door computer ontwerpen, gemakkelijk te werken, geschikt om een verscheidenheid van verschillende verpakkingsoppervlakten te merken, en het gedrukte embleem zal niet van gepast aan vochtigheid op hoge temperatuur, hoge of het oplosbare afvegen, met sterkere die anti-vervalst prestaties vallen, wijd op dranken, kleding, elektronika, auto's en andere gebieden worden gebruikt.

 

Hoe te om de laserprinter te gebruiken.

 

De lasercodage te hoeven om geen verbruiksgoederen zoals inkt te gebruiken, zodat is het goedkoper dan Inkjet-printers en heeft beter codageeffect. Hoe te om laserprinters zo te gebruiken?

 

1. Zet het vermogen van de computergastheer en de laserprinter aan, en open de software aanpassend de laserprinter op de computerdesktop.

 

2. Ga de softwareinterface in, vind het verrichtingsgebied, schrijf de inhoud dat u in de inhoud het uitgeven gebied wilt coderen, en de doopvont en de grootte aanpassen.

 

3. Stel de laserprinter in werking en pas de positie van de laser en de hoogte van de sensor aan.

 

4. Zet de machtsschakelaar van de lopende band aan, pas de snelheid aan een aangewezen snelheid aan, en besteed aandacht aan het aanpassen van het uit elkaar plaatsen tussen cardboards om ervoor te zorgen dat het product niet tijdens druk zal verschuiven, en de laserprinter kan de codageverrichting beginnen.

 

laatste bedrijfscasus over Hoe te om Laserprinter en Kwesties te gebruiken die Aandacht vergen  0

 

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van laser die machine merken.

 

De laserprinter is makkelijk te gebruiken, maar het gebruikt een laser om te werken. Als de laser op het lichaam incorrect wordt bestraald, zal het bepaalde schade aan het lichaam, zo veroorzaken aandacht aan het veilige gebruik van de laserprinter besteden.

 

1. De exploitant zal de dekking openen of zal geen delen verwijderen wanneer de printer of ongeveer uitzendt om laser uit te zenden.

 

2. Stel het hoofd of geen deel van het lichaam aan het gebied van het laserwerk tijdens bloot verrichting.

 

3. Het is strikt verboden om direct de laser te bekijken wanneer de machine wordt aangezet om verwonding te vermijden.

 

4. Het is strikt verboden om ontvlambare en explosieve materialen zoals alcohol, benzine en verdunners dicht bij de laserprinter te houden.

 

5. Handhaaf regelmatig het koelsysteem van de lasercodeur om de residu's op de ventilatorpagina's te verwijderen. Maak en handhaaf regelmatig de optische lenzen (straalexpanders en lenzen) met de katoenen die ballen van uitstekende kwaliteit van het lensweefsel schoon of met vochtvrije alcohol worden bevochtigd.

 

laatste bedrijfscasus over Hoe te om Laserprinter en Kwesties te gebruiken die Aandacht vergen  1

 

CYCJET is de Beperkte merknaam van Yuchang Industrial Company. Als fabrikant, heeft CYCJET meer dan 16 jaar van ervaring voor de verschillende soorten van R&D handbediende Inkjet-drukoplossing, de oplossing van de Laserdruk, en draagbare het merken oplossing, de oplossing van de Hoge Resolutiedruk in Shanghai China.

Contactpersoon: David Guo

Telefoon: +86-21-59970419 Ext. 8008

Menigte: +86-139 1763 1707

E-mail: sales@cycjet.com

 

Sleutelwoorden:

Vezellaser die machine merken

Vezellaserprinter

Laser die materiaal merken

De machine van de lasercodage

De printer van de lasercodage

Het werk video:

https://youtu.be/MDxciHgEucI

https://youtu.be/kmAVPxYEqLs

https://youtu.be/Dge9hg1IWYs

https://youtu.be/hpYryA5vK-o