Hoe te om Inkjet-Printer Maintenance in de Zomer te doen

June 8, 2022
Laatste bedrijfscasus over Hoe te om Inkjet-Printer Maintenance in de Zomer te doen

In feite, is de zomer ook het seizoen wanneer meer printermislukkingen voorkomen, en het is de piekperiode voor printeronderhoud. Om niet te om de kans te verliezen hoe te om het onderhoud van de Inkjet-printer in de zomer te doen, vandaag zal ik u aan voorproef helpen de relevante kennispunten, u beter gebruik van de machine in uw hand maken, helpen en het mislukkingstarief van de machine en het materiaal verlagen.

 

Met de stijgende temperatuur in de zomer, moeten wij overeenkomstige maatregelen treffen, zoals het plaatsen van de machine in een vrij geventileerde plaats voor codage en het merken van het werk, naast het opmerken dat op hoge temperatuur van het milieu rond het materiaal de machine om zal veroorzaken omhoog te verwarmen.

 

Over het algemeen, zal de invloed van temperatuur op de printer met de aankomst van de woeste zomer verdergaan. De meeste machines hebben fouten en de oplossingen zijn als volgt:

 

Als de pijp van de Inkjet-printer lichtjes vóór of tijdens gebruik wordt geblokkeerd, moeten wij het op tijd behandelen. Er zijn vele manieren om stagnatie te veroorzaken, en de overeenkomstige oplossingen zouden volgens verschillende situaties moeten worden uitgevoerd. Zodra de pijp om lichtjes tijdens het codageproces, zoals vage inktpunten, enz. wordt gevonden worden belemmerd, houd het codagewerk eerste tegen, maak de pijp schoon, en blijf dan na het zien van het effect werken. Bovendien is het ook noodzakelijk de redenen de pijpstagnatie van de printer zorgvuldig om te controleren. Er kan een probleem met de inkt van de printer zijn. Dan is het noodzakelijk om te weten te komen of de inkt correct wordt geselecteerd, zodat is het nog zeer belangrijk om de juiste geneeskunde voor te schrijven. Het volgende is de behandelingsmethode om niet-inktredenen:

 

1. Handhaaf regelmatig de printer en vervang de filter.

 

2. De werkomgeving zou zo schoon mogelijk moeten worden gehouden met minder stof.

 

laatste bedrijfscasus over Hoe te om Inkjet-Printer Maintenance in de Zomer te doen  0

 

3. Wanneer de machine wordt uitgezet, wordt het pijpdeel schoongemaakt met schoonmakende vloeistof.

 

4. Veronderstellend dat de pijp van de printer is geblokkeerd, wordt het geadviseerd om het voor schoonmaken die (gewoonlijk ultrasone golven gebruiken) te verwijderen. Als het niet is verwijderd, wordt het geadviseerd om een beroeps te vinden, of die onder de begeleiding van een beroeps te opereren, die schade aan het pijpblad kan effectief vermijden door ongepaste verrichting wordt veroorzaakt.

 

Natuurlijk, is de preventieve actie een goede oplossing aan het probleem. Als u de Inkjet-printer het drukeffect in de beste staat stabiel werken en wilt houden, dan handhaaf het volgens de normale onderhoudsmethode, en voer het eenvoudige schoonmaken uit alvorens en van de machine in te schakelen elke dag. Eenvoudig spoelend de pijpen, zullen de inktpijpen, en de omschakelingskleppen van de printer met een speciale het schoonmaken oplossing een goede invloed op het verdere efficiënte werk hebben.

 

Men vindt dat de inktviscositeit van de Inkjet-printer v3o3or gebruik te laag is of de inktviscositeit van de Inkjet-printer is te laag tijdens gebruik. Op dit ogenblik, is de inkt te dun. Enerzijds, is de Inkjet-snelheid snel, wat slecht drukeffect kan veroorzaken. Het handschrift is vaag en de adhesiecapaciteit wordt verminderd. Op dit ogenblik, is het noodzakelijk om de hoeveelheid oplosmiddel geschikt te verhogen. En het is ook noodzakelijk om te weten of de originele inkt en het oplosmiddel, en zelfs de adhesie van het materiaal van het gedrukte product worden gebruikt. Als de adhesie van het product vrij slecht is, dan kies de inkt met hoge adhesie.

 

laatste bedrijfscasus over Hoe te om Inkjet-Printer Maintenance in de Zomer te doen  1

 

CYCJET is de Beperkte merknaam van Yuchang Industrial Company. Als fabrikant, heeft CYCJET meer dan 16 jaar van ervaring voor de verschillende soorten van R&D handbediende Inkjet-drukoplossing, de oplossing van de Laserdruk, en draagbare het merken oplossing, de oplossing van de Hoge Resolutiedruk in Shanghai China.

Contactpersoon: David Guo

Telefoon: +86-21-59970419 Ext. 8008

Menigte: +86-139 1763 1707

E-mail: sales@cycjet.com

 

Sleutelwoorden:

Inkjet-printer

Inkjet-drukmachine

High-resolution Inkjet-printer

Industriële Inkjet-printer

Online Inkjet-printer

Het werk video:

https://youtu.be/VkQso5fhqO4

https://youtu.be/Kki9CCtIXRo

https://youtu.be/OJQG3sQOrkw

https://youtu.be/p9CHnjPx5ho