lopende band

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 0

 

om de kwaliteit van de producten te verzekeren, zou elke productieworkshop overeenkomstig het correcte productieproces stap voor stap moeten werken en productie uitvoeren. Natuurlijk, is de de productieworkshop van CYCJET hetzelfde, hebben wij een reeks productieprocessen geschikt voor de printers en de laser van Inkjet merkend machines. En onze ingenieurs hebben meer dan 20 jaar van ervaring in deze druk en laser van Inkjet merkend gebied, de hoogte - de kwaliteit zou kunnen de hele tijd worden gewaarborgd.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 1

 

1. Organiseer Orden

 

Een ordelijke regeling van bestaande orden is essentieel. Eerst, moet de orde van productieorders volgens de leveringsdatum worden gepland. Ten tweede, is het noodzakelijk om de leveringsvooruitgang van de materialen te volgen die door de orde met de leveringstermijn op tijd worden vereist. Door de leveringstermijnen van bestaande orden te begrijpen, zal het CYCJET-team een productieplan van één maand uitwerken en zal onmiddellijk het verwante werk meedelen.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 2

 

2. Maak een Plan

 

Alvorens de massaproduktie worden veroorzaakt op het punt staat, zal het CYCJET-team de beschikbaarheid van vereiste materialen en hulpmiddelen twee dagen vooraf, controleren en zal het relevante op tijd volgen uitvoeren. Eerst en vooral, begrijp de kwaliteit van de ontvangen materialen en verstrek geschikt aan relevant personeel terugkoppel. Ten tweede, volgens de daadwerkelijke situatie van de materialen op zijn plaats, maak aangewezen aanpassingen aan het productieplan voor deze week. Tot slot door het begrip van het relevante materiële leveringsprogramma, wordt het productieplan voor volgende week geformuleerd.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 3

 

3. Voorbereidingen

 

Alvorens de machine gaat worden geproduceerd, zullen de leden van CYCJET vooraf een klein aantal overeenkomstige materialen voor voorbereiding voorbereiden. Eerst en vooral, is het noodzakelijk om de onzekere productiesituatie tijdig te registreren en het relevante personeel te vragen over de onzekere productiesituatie om de problemen op te lossen die in productie op tijd onder ogen worden gezien. Ten tweede, schat de problemen die in het productieproces kunnen voorkomen en oplossingen vinden. Tot slot verder, volg de leveringsvooruitgang en de verwante kwaliteit van de materialen die worden vereist om de ordeproducten te leveren.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 4

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 5

 

4. Implementatieplan

 

Op dit ogenblik, staat de machine productie te beginnen op het punt. Het CYCJET-team zal de hulpmiddelen nodig voor productproductie op de productielijn voorbereiden. Elke productieprocedure heeft een overeenkomstige verantwoordelijke persoon, en elk betrokkene in de productie zal van zijn eigen werk de oorzaak zijn om de productie van Inkjet-de drukmachines en de laser te verzekeren van uitstekende kwaliteit merkend materiaal.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 6

 

5. Het ononderbroken Testen

 

Ongeacht of het een Inkjet-printer is of een laser die machine merken, zolang de productie van de machine wordt voltooid, zal het CYCJET-team de machine 3-5 dagen blijven testen. Laat de machine ononderbroken binnen 24 uren lopen, om ervoor te zorgen dat de machine kan normaal lopen wanneer het de klanten bereikt, en er zal geen slechte kwaliteitsproblemen zijn.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 7

 

Het productiewerk overeenkomstig de correcte productieprocedures is van groot voordeel aan de onderneming. Enerzijds, kan het een rol spelen in het versterken van supervisie en verbetering en de vorming van een positief cirkelmechanisme bevorderen binnen de onderneming. Anderzijds, kan het productieefficiency verbeteren, productiekosten, en effectief gebruiksfondsen verminderen. Wat nog belangrijker is, kan men waarborgen dat de levertijd van het product binnen de levertijd is die in de orde wordt gespecificeerd.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 8

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 9

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 10

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 11

OEM / ODM

CYCJET heeft productiebeheer vooruitgegaan en ernaar gestreefd om technische innovaties te doen hen in perfecte prestaties houden, die allerlei de codage en de laser van Inkjet merkend oplossingen verstrekken. Ook, stem in met uw OEM projecten.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 0

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 1

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 2

 

Als high-tech onderneming, CYCJET-zijn de reeksproducten uitgevoerd naar meer dan 120 landen en de gebieden, zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Maleisië, Singapore, Indonesië, Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, Brazilië, enz. ontvingen hoogst aanbevolen door binnenlandse en buitenlandse klanten.

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 3

R & D

CYCJET is goed - gekend voor de kwaliteit van zijn producten en één van de belangrijke spelers die in de wereldmarkt voor Inkjet-codage & laser technologie vele jaren merken geweest. Één van de belangrijkste bouwstenen voor dit is de teamgeest binnen de internationale CYCJET-familie, die op wederzijdse begrip en steun gebaseerd is die verder dan internationale grenzen en functionele beperkingen gaat.

 

Het ontwerpen & het Trekken:

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 0

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 1

 

CYCJET is een privé- bedrijf met de gezonde groei. 16 jaar van ervaring in de Codage van R&D Inkjet & Laser die technologie in Shanghai China merken. CYCJET houdt verbeterend het technische niveau van personeel en de beheerscapaciteit, en met „kwaliteit bereikt het merk, bepaalt het detail het succes of de mislukking, eerlijkheid maakt de toekomst“ aangezien het doel, met „gewaarborgde kwaliteit, de redelijke prijs, geschikte levering, de opperste dienst“ als principe, met „gecreeerd in China“ als onze eigen verantwoordelijkheid, met „van productinnovatie aan industriële innovatie“ voor de opdracht van The Times, daarom CYCJET reeds een betrouwbare en hoogst gekwalificeerde partner voor de klant werden.

 

Productie & het Testen:

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 2

 

Pakhuis:

 

SHANGHAI YUCHANG INDUSTRIAL CO., LIMITED fabriek productielijn 3

Laat een bericht achter