De Drie Kenmerken van UVLaserprinter

May 13, 2022
Laatste bedrijfscasus over De Drie Kenmerken van UVLaserprinter

De laatste jaren, zijn de laserprinters vaak in belangrijke fabrikanten, verschenen en de gunst van more and more fabrikanten met hun unieke voordelen gewonnen. Zo, waarom hebben UVlaserprinters de keus van de eigenaars van diverse verwerkende bedrijven worden? Vandaag, zullen de drie hoogtepunten van UVlaser die machine merken van diverse aspecten worden verklaard.

 

1. Het koude werken.

 

De UVtechnologie van de laserverwerking is kenmerkend van het materiële (metaal en non-metal) knipsel, lassen, oppervlaktebehandeling, ponsen en micromachining. De interactie van UVlaserlicht met wordt kwestie geroepen het fotochemische smelten. Wanneer een materiaal door een laser wordt bestraald en impulsen van hoge macht absorbeert, veroorzaakt het een dunne laag interne banden op de materiële oppervlakte aan onderbreking, en de resulterende moleculaire fragmenten diffuus in het plasma. Het plasma neemt bovenmatige energie vanaf het materiaal aangezien het naar buiten verspreidt, zodat is er weinig schade aan het gebied dichtbij het proces. Dit is het koude werken van UVlaser merkend machine.

 

Deze koude die is specialer in laser merkend verwerking werken omdat het geen hete corrosie is en er geen „thermische schade“ bijwerking is, die de koude schil van chemische banden onderbreekt, zodat zijn er geen het verwarmen of thermische misvorming van de oppervlakte van het verwerkte materiaal. Het verwerkte materiaal heeft vlotte randen en uiterst - lage carbonatie.

 

Dit bijna geen schade aan het materiaal maakt de toepassingswaaier van UVlaserprinters breder dan vezellaserprinters en de laserprinters van Co2, en zijn voordeel ligt in het coderen van dunne en lichte materialen.

 

2. De code is nauwkeuriger.

 

In de laserprinter, is de golflengte van de UVlaserprinter 355nm, en de golflengte van de vezellaserprinter is 1064nm. Vergeleken met vezellaserprinters en de laserprinters van Co2, hebben de UVlaserprinters kortere golflengten.

 

Vergeleken met lang-golflengtelasers, kunnen short-wavelength lasers kleinere nadrukpunten verkrijgen, wat zeer het fijne micromachining is die moeilijk om in het gewone machinaal bewerken is te bereiken. wegens de kenmerken van korte golflengte, klein nadrukpunt, klein hitte-beïnvloed gebied, en flexibele en geschikte verwerking, zijn de UVlaserprinters wijd gebruikte in fine verwerking.

 

De vezellaserprinters en de laserprinters van Co2 veroorzaken variërende graden van schade aan de oppervlakte van het verwerkte materiaal, zodat is hun fijnheid lichtjes lager dan dat van UVlaserprinters.

 

laatste bedrijfscasus over De Drie Kenmerken van UVLaserprinter  0

 

3. Geen verbruiksgoederen, lage kosten en geen verontreiniging.

 

Vóór de totstandkoming van laserprinters, gebruikte de traditionele codagemethode Inkjet-druk, die het gebruik van inktverbruiksgoederen groot maakte en de kosten om maakte hoogte te merken en te coderen. Met de populariteit van laser die machine merken die, zijn de Inkjet-printers in vele industrieën in het verleden worden gebruikt geleidelijk aan bijgewerkt aan laserprinters.

 

De UVlaserprinter keurt het principe om de chemische band van het materiaal door de UVlaserstraal voor identificatie goed te breken, en er zijn geen verbruiksgoederen in dagelijkse verrichting, die zeer de codagekosten van de onderneming drukt.

 

De niet-toxische en non-polluting kenmerken van UVlasercodage maken tot het ook loon more and more aandacht aan milieubescherming en door vele ondernemingen goedgekeurd. De aantallen en de QR-codeinformatie die wij in de drankfles hebben gezien zijn het werk van de UVlaserprinter, die ook zijn niet-toxische en non-polluting kenmerken bevestigt.

 

Natuurlijk, heeft de UVlaserprinter de voordelen van flexibele installatie, eenvoudige verrichting, geschikt gebruik, geschikt behoud van modulaire structuur, en brede toepassing. Het is deze voordelen die maken het van de omsluiting van vele laserprinters duidelijk uitkomen en door de meeste ondernemingen erkend.

 

laatste bedrijfscasus over De Drie Kenmerken van UVLaserprinter  1

 

CYCJET is de Beperkte merknaam van Yuchang Industrial Company. Als fabrikant, heeft CYCJET meer dan 16 jaar van ervaring voor de verschillende soorten van R&D handbediende Inkjet-drukoplossing, de oplossing van de Laserdruk, en draagbare het merken oplossing, de oplossing van de Hoge Resolutiedruk in Shanghai China.

Contactpersoon: David Guo

Telefoon: +86-21-59970419 Ext. 8008

Menigte: +86-139 1763 1707

E-mail: sales@cycjet.com

 

Sleutelwoorden:

UVlaser die machine merken

UVlaserprinter

Laser die materiaal merken

De machine van de lasercodage

Vliegende laser die machine merkt

Het werk video:

https://youtu.be/CRhvvZ7j0Dg

https://youtu.be/aphdPRKL8sg

https://youtu.be/8fDcC-KO6wc

https://youtube.com/shorts/v184vuw54NI