Drie Voordelen van UVLaserprinter

October 27, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Drie Voordelen van UVLaserprinter

De laatste jaren, is de UVlaser die machine merken vaak in belangrijke productieondernemingen verschenen, en met hun unieke voordelen, hebben zij de gunst van more and more verwerkende bedrijfseigenaars gewonnen. Zo, waarom heeft de UVlaserprinter worden de keus van de eigenaars van diverse verwerkende ondernemingen? Vandaag, zal ik de drie verblindende kenmerken van UVlasermachine van diverse aspecten interpreteren.

 

1. Het koude werken.

 

Van de ultraviolette de technologie laserverwerking is de kenmerken van de interactie tussen de te snijden, te lassen laserstraal en het materiaal, oppervlaktebehandeling, stempel en micro-machinaal bewerkende materialen (metalen en non-metals).

 

Omdat het geen thermische ablatie is, maar de koude schil die „thermische schade“ geen bijwerkingen veroorzaakt en chemische banden breekt, het veroorzaakt het verwarmen of geen thermische misvorming op de oppervlakte van het verwerkte materiaal. Dit kenmerk van bijna geen schade aan het materiaal maakt de toepassingswaaier van de UVmachine van de lasercodage breder dan dat van vezellaserprinters en de laserprinters van Co2. Het codagewerk aangaande dunne en lichte materialen is zijn sterkte.

 

2. De codage is nauwkeuriger.

 

Onder de laserprinters, is de golflengte van de UVlaserprinter 355nm, en de golflengte van de vezellaserprinter is 1064nm. Vergeleken met vezellaserprinters en de laserprinters van Co2, hebben de UVlaserprinters een kortere golflengte.

 

laatste bedrijfsnieuws over Drie Voordelen van UVLaserprinter  0

 

Vergeleken met de lang-golflengtelaser, kan de short-wavelength laser een kleinere geconcentreerde vlek verkrijgen, en kan zeer fijne verwerking uitvoeren die moeilijk om in gewone verwerking is te bereiken. wegens de korte golflengte, de kleine focusable vlek, klein hitte-beïnvloed gebied, is de flexibele en geschikte verwerking, enz., ultraviolette laser wijd gebruikte in fine verwerking.

 

3. Geen verbruiksgoederen, lage kosten, geen verontreiniging.

 

Vóór de komst van de printers van laserinkjet, gebruikten de traditionele codagemethodes inktuitwerpen, dat in een hoop inktverbruiksgoederen en hoge kosten om te merken en resulteerde te coderen. Met de populariteit van online die laserprinters, zijn de Inkjet-printers in vele industrieën worden gebruikt geleidelijk aan bijgewerkt aan laserprinters.

 

Het UVmateriaal van de lasercodage gebruikt het principe om de chemische band van het materiaal door de UVlaserstraal te breken voor het merken, zodat worden geen verbruiksgoederen geproduceerd in de dagelijkse verrichting, die zeer de codagekosten van de onderneming drukt. De niet-toxische en non-polluting kenmerken van UVlasercodage maken het ook vandaag door vele bedrijven goedgekeurd, die more and more aandacht aan milieubescherming besteedt.

 

De aantallen en de QR-codeinformatie binnen de drankflessen die wij zijn alle werken van UVlaserprinters hebben gezien, die ook zijn niet-toxische en non-polluting kenmerken bevestigen. Natuurlijk, omvatten de voordelen van UVlaserteller flexibele installatie, eenvoudige en gemakkelijke verrichting, modulaire structuur voor gemakkelijk onderhoud en onderhoud, en een brede waaier van toepassingen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Drie Voordelen van UVLaserprinter  1

 

CYCJET is de Beperkte merknaam van Yuchang Industrial Company. Als fabrikant, heeft CYCJET meer dan 16 jaar van ervaring voor de verschillende soorten van R&D handbediende Inkjet-drukoplossing, de oplossing van de Laserdruk, en draagbare het merken oplossing, de oplossing van de Hoge Resolutiedruk in Shanghai China.

Contactpersoon: David Guo

Telefoon: +86-21-59970419 Ext. 8008

Menigte: +86-139 1763 1707

E-mail: sales@cycjet.com

Web: https://cycjet.com/

Verwijzingsvideo: https://youtu.be/8fDcC-KO6wc

Facebook: https://www.facebook.com/100064098422560/videos/522128963046799

Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6968490759780016128

Alibaba:

https://www.alibaba.com/product-detail/Uv-Laser-Marking-Machine-5w-Uv_1600601964481.html?spm=a2700.shop_plser.41413.11.12b1185dt3GgPN

 

Maken-in-China:

https://cycjetlaser.en.made-in-china.com/product/GKCJuelrJPpH/China-Cycjet-Best-Brand-Widely-Use-UV-Laser-Marking-Machine-Printer-on-Carton-Box.html

 

Sleutelwoorden:

UVlaser die machine merken

UVlaserprinter

Laser die materiaal merken

De machine van de lasercodage

De printer van de lasercodage

Hoge snelheidslaser die machine merken