Vier Verschillen tussen Laser die Machine en de Machine van de Lasergravure merken

December 30, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Vier Verschillen tussen Laser die Machine en de Machine van de Lasergravure merken

1. Verschillende taakdefinities.

 

De laserprinter gebruikt de laserstraal om het oppervlaktemateriaal te verdampen om het diepe materiaal bloot te stellen, dat de chemische verandering en fysieke verandering van het oppervlaktemateriaal veroorzaakt om het teken te graveren, of brandt een deel van het materiaal door lichte energie om de grafiek en de tekst te tonen die moeten worden geëtst.

 

De machine van de lasergravure is een lasermateriaal dat laser gebruikt om materialen te graveren en te snijden die moeten worden gegraveerd. Het wordt ook genoemd lasersnijmachine, laser scherpe plotter, enz. Verschillend van mechanische gravuremachines, gebruikt het laserhitte om materialen te graveren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vier Verschillen tussen Laser die Machine en de Machine van de Lasergravure merken  0

 

2. Verschillende toepassingsmaterialen.

 

De machines van de lasergravure graveren of snijden over het algemeen niet-metalen materialen. De laser die machines merken wordt over het algemeen niet gebruikt voor diepe gravure. Zij moeten slechts de embleeminhoud graveren, en kunnen op de meeste metaal en non-metal materialen merken.

 

3. Verschillende diepte en snelheid.

 

De machine van de lasergravure kan in grote slaggrootte graveren en snijden, en de gravurediepte is ver meer dan dat van laser die machine merken; terwijl de snelheid van het materiaal van de lasercodage veel sneller is dan dat van de machine van de lasergravure, kan over het algemeen 5000 mm s-7000mm/s. bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vier Verschillen tussen Laser die Machine en de Machine van de Lasergravure merken  1

 

4. Verschillende lasers en prijzen.

 

Het optische wegsysteem van de machine van de lasergravure is samengesteld uit drie weerspiegelende lenzen en een het concentreren zich lens. De laser is over het algemeen een kooldioxideglazen buis. Er zijn vele types van lasers voor laser merkend machines, met inbegrip van vezellaserprinter en de laserprinter van Co2.

 

De prijs van de laser die machine merken is verschillend afhankelijk van het model en het materiaal, en zijn prijsklassen van tientallen duizenden van honderdduizenden; de low-power machine van de lasergravure om niet-metalen materialen te snijden is veel goedkoper dan de laser merkend machine, maar high-power is ook duurder.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vier Verschillen tussen Laser die Machine en de Machine van de Lasergravure merken  2

 

CYCJET is de Beperkte merknaam van Yuchang Industrial Company. Als fabrikant, heeft CYCJET meer dan 16 jaar van ervaring voor de verschillende soorten van R&D handbediende Inkjet-drukoplossing, de oplossing van de Laserdruk, en draagbare het merken oplossing, de oplossing van de Hoge Resolutiedruk in Shanghai China.

Contactpersoon: David Guo

Telefoon: +86-21-59970419 Ext. 8008

Menigte: +86-139 1763 1707

E-mail: sales@cycjet.com

Web: https://cycjet.com/

Verwijzingsvideo: https://youtube.com/shorts/-kjLZyggues

Facebook: https://www.facebook.com/100064098422560/posts/515504073929536/

Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6968490759780016128

Tiktok: http://www.tiktok.com/t/ZTRQNfh3P/

Alibaba:

https://www.alibaba.com/product-detail/High-Speed-Uv-Printer-Bottle-Laser_1600591779183.html?spm=a2700.shop_plser.41413.8.5b103747fNupZO

 

Maken-in-China:

https://cycjetlaser.en.made-in-china.com/product/yZgtTphEavYu/China-Cycjet-5W-UV-Laser-Marking-Machine-Qr-Code-Expire-Date-Printer-Laser-Maker.html

 

Sleutelwoorden:

Laser die machine merken

Het materiaal van de lasercodage

De machine van de lasergravure

Vliegende laserprinter

Vezellaser die machine merkt

UVlaserprinter